Jótékonysági est a csángó magyar iskola javára

Április 7-én jótékonysági estet rendeznek Pécsett a Rekecsinben épülő csángó magyar iskola javára.

2006.03.16 10:36, Forrás: ma.hu

Románia Bákó megyéjében a Regina Pacis Iskolaközpont alapkőletételére 2005 májusában került sor, ám, hogy a több mint fél évszázadnyi szünet után ismét megindulhasson a moldvai csángók magyar anyanyelvi oktatása, még nagyon sok jóakaratú ember anyagi támogatására van szükség.

Ezt felismerve a Pécsi Művészeti Szakközépiskola 2006. április 7. 18 órai kezdettel jótékonysági estet rendez a Rekecsinben épülő Regina Pacis - A béke királynője - Iskolaközpont javára.

A zenés-táncos-irodalmi estet a Pécsi Művészeti Szakközépiskola volt és jelenlegi diákjai, valamint tanárai részvételével bonyolítják le. Az előadás előtt és szünetében a képző- és iparművészeti tagozatos növendékek vásárral egybekötött kiállítását tekinthetik meg a látogatók.

Az est helyszíne: Pécsi Művészeti Szakközépiskola hangversenyterme, Pécs, Radnics u.
9.

Időpontja: 2006. április 7. 18 óra

Belépőjegy kapható a szervezőknél (tel.:72/517/954) és korlátozott számban az előadás előtt a helyszínen 1000 Ft értékben.

Támogatói jegy igényelhető 5.000 és 10.000 Ft-os címletekben ugyanitt, illetve bármekkora összeg befizethető a szülői munkaközösség 11731001-20110417 számú számláján.

Az adományokat és az együttműködést előre is köszönik a Pécsi Művészeti Szakközépiskola anyanyelvápolói és diákönkormányzata.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.