Dr. Szöszi válik - bosszút áll kicsapongó férjén

A sikeres színésznő és férje ugyan többször nekifutott, hogy rendbe tegye házasságát, de sajnos nem sikerült nekik. Hamarosan elindulnak a válóperes tárgyalások, és Dr. Szöszi állítsása szerint mindent elvesz férjtől.
2006.11.09 14:24

Reese Witherspoon és szintén színész férje, Ryan Philip feje fölött akkor kezdtek gyülekezni a viharfelhők, amikor a csinos szöszi elkezdett jobban keresni, mint férje. Mivel azonban szerették egymást, és két gyermekük is összekötötte őket, párterápiára jártak, és úgy tűnt: sikerült megmenteni a kapcsolatukat. Idén viszont teljesen megfordult a világ Ryan-nel, ugyanis felesége a legjobban kereső színésznő lett, és ezért a férfi inni és nőzni kezdett.

Nem sokkal később pedig kiderült, hogy a színész partnernőjével, Abbie Connish-sal csalja a színésznőz. Ekkor Dr. Szöszi teljesen kiborult, és eldöntötte, hogy válik.

"Reese megfogadta, hogy a férje keményen megfizet a neki okozott fájdalomért. Elveszi tőle a gyerekeket, és minden fillért megszerez magának" - meséli egy barát.

Ez utóbbi nem lesz túl nehéz. Ugyan a pár nem kötött házassági szerződést, de bizonyítható, hogy vagyonuk 90%-át a színésznő szerezte. A gyermekelhelyezés viszont ennél sokkal nagyobb csatának tűnik, hiszen őket mindketten maguknak akarják. (Story híre alapján ma.hu)

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.