Johnny Depp mégis nősül - igazi cigánylagzi lesz

Ugyan a sztár és párja már nyolc éve együtt él, és két gyermekük is született, eddig nem akarták hivatalosan összekötni életüket. Most azonban ez hirtelen megváltozott.
2006.11.11 09:13

Johnny Deppet jó ideje kérdezgetik: mikor akarja feleségül venni párját? A színész azonban erre sosem adott egyértelmű választ. Egyszer viccesen azzal indokolta, hogy kedvesével még nem házasok: szerelmének neve - Vanessa Paradis - olyan éterien tökéletes, hogy kár lenne elrontani a végén egy recsegő Deppel.

Most azonban a 43 éves színész hirtelen meggondolta magát, és úgy döntött: feleségül veszi a nála 10 évvel fiatalabb párját. Az esküvőt jövő nyárra tűzték ki, amelyet a dél-franciaországi villájukban fognak megtartani.

Úgy hírli, hogy Deppék nem a sztárvilágban divatos lagzit szerveznek. Nem szeretnének olyanünneplést, ahol a vendégeknek arra kell figyelniük, hogy megfelelően viselkedjenek. Ezért inkább egy cigány lakodalmat csapnak, amelyen mindenki igazán jól érezheti magát. A talpalávalót vélhetően aromán Taraf de Haiduks tizenhárom tagú romazenekar fogja húzni. A csapat ugyanis a színész régi kedvence. Egyszer Depp tízezer dollárt fizetett nekik, hogy Los Angelesben zenéljenek neki. (Best híre alapján ma.hu)

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Johnny Depp - Apa és kalóz Johnny Depp megbénulhat

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.