Reese Witherspoon szebb mint valaha

Reese az a lány, akire ha ránéz az ember, nem azt gondolja rögtön, hogy egy "agyon dicsőített sztárt", hanem csak egy csaj a szomszédból. Talán pont ezért különbözik a többi puccos hírességtől.
2007.03.09 12:45, Forrás: ma.hu

Megjelenése mindig kifogástalan, ruhái, frizurája egyre és egyre jobbak. A színésznő Doktor Szösziként vált ismertté, ám fiatal kora ellenére máris besöpört egy Oscar szobrocskát, a Jonnie Cash-ről szóló filmben nyújtott alakításáért.

A különböző díjátadó ünnepségeken mindig egy régi, nagy név által készített ruhakölteményben jelenik meg. Ő ahhoz a női táborhoz tartozik, akik mindig képesek kiválasztani maguknak az egyéniségükhöz legjobban passzoló ruhát.

Sok stylist szerint, a 2007-es Golden Globe díjátadáson viselt kanárisárga Nina Ricci ruhájával, ő volt az egyik legjobban öltözött sztár. Az idei Oscaron pedig szintén egy Nina Ricci, ám ezúttal padlizsán színű ruhában jelent meg, melyben lélegzetelállító volt.

Reese azonban nem csupán bájos, hanem szorgalmas is, legújabb filmjében, a Penelope-ban például nem csak játszik, hanem a film producere is.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Csodaszép ruhák, fergeteges sztárok az Oscaron - képekkel

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.