Ryan Philippe és Ashlee Simpson együtt éjszakázott

Ryan Philippe, a 32 éves jóképű színész, októberben szakított 7 évi házaság után Reese Witherspoon-nal, de úgy tűnik nem bánkódik elromlott házassága felett, és a pletykák szerint Ashlee-vel randizik.
2007.03.19 14:08, Forrás: ma.hu

Ashlee Simpson, a 22 éves szöszi énekesnő egy los angeles-i klubban hívta fel magára a figyelmet, sikerrel, hiszen a színésszel hamar hosszú flörtölésbe kezdett.

Állítólag annyira megbabonázta a fiút, hogy Ryan egész este alig bírta levenni a szemét az énekesnőről, akin nem mellesleg egy testhez simuló rövid fekete kis ruci volt.

Az órákig tartó szemezés és flört után, a pár hirtelen eltűnt, és több mint egy óra után bukkantak fel újra. Nem akartak feltűnést kelteni, ezért ki-ki a saját kocsijával ment haza, ám mindenki sejtette, hogy az éjszakát együtt fogják tölteni.

Úgy is lett, Ryan Ashlee-nél éjszakázott aznap. Nem tudni miért, de a színész tagadja a pletykákat, és állítja, egy barátjával érkezett a partira, és egy barátjával is ment el, semmi több.

Hogy mit szól ehhez a bájos ex-feleség? Nos, ő sem tétlenkedik, Reese állítólag Jake Gyllenhaal-al randizgat mostanság.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Képekben a dögös Ashlee Simpson, a nagytestvér árnyékában

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.