Ráztak a sztárok - Bulizó hírességek a Coachella Valley Zenei és Művészeti Fesztiválon, képekben!

Nagy nevekkel, de még nagyobb sztár-látogatókkal zajlott az idei Coachella Valley Zenei és Művészeti Fesztivál a kaliforniai Indio-ban - A háromnapos rendezvény fő attrakciója a Rage fellépése volt.
2007.05.04 12:15, Forrás: ma.hu - Fotó: People


Buliztak a sztárok - Keveset látjuk így őket!képgaléria

Az első Coachella fesztivált 1999-ben rendezték - Akkor a Rage volt a nagyszínpad egyik fő előadója - Nem csoda, hogy most óriási érdeklődés övezte a nosztalgikus hangulatú eseményt. Az április 27-30. között zajlott nagyszabású bulin olyan együttesek léptek fel, mint például a Red Hot Chili Peppers - ők 2003-ban voltak a fesztivál húzószáma -, vagy Björk, aki éppen új lemezén dolgozik.

A rendzevényen szép számmal képviseltették magukat egyéb szupersztárok is, a film világából. Drew Barrymore, akit a minap a legszebb színésznőnek járó díjjal jutalmaztak az amerikaiak, együtt ropta Cameron Diaz-zal, míg ex-kedvese, Fabrizio Moretti, a Strokes dobosa szintén a fesztiválon bulizott. Cameron Diaz lelkesen nézte végig Amy Winehouse, Stephen Marley, és a Jesus és Mary Chain performance-át. Scarlett Johannson is jelen volt, és nem kis meglepetéssel szolgált, amikor felment a színpadra, és részt vett egy rögtönzött performance-ban. Énekelt is az új hullámot képviselő Scottish Band Jesus és Mary Chain előadásában.

Amy Winehouse brit soul-énekesnő, aki a Back to Black című albumáról énekelt számokat a fesztiválon, a rendszeres Coachella-látogató Danny DeVitóval szórakozott. Björk, mielőtt elindult volna világkörüli turnéjára, egy különleges performance-szal zárta a fesztivál első napját. Feltűnő színes szerelésben lépett színpadra, ahol régi és új slágereit egyaránt előadta. A nemrégiben drasztikusan lefogyott Courtney Love is feltűnt a közönség soraiban, bebiztosítva magát hideg itallal és ennivalóval. Jessica Alba párjával, Cash Warren-nel bújkált a színfalak mögött - ki tudja, talán egymás iránt jobban érdeklődtek, mint az éppen a hangfalakat döngető Arctic Monkeys zenéje iránt. Lindsay Lohan is kiruccant a fesztiválra, ahol leginkább Georgia Rule és az Arcade Fire szereplésére volt kíváncsi.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Paris irritálja legjobban az embereket - A legidegesítőbb hollywoodi sztárok képekben! Szőkén és szuperdivatosan lépnek Beckhamék a sztárok hazájába! Ők tudják, mitől döglik a légy! - Sztárok dögös estélyiben, képekkel! Kihez tartozik ez a csinos eb? - Sztárok és cicomás kutyáik, képekben! Furcsa lista - Peches magánéletük szerint állították sorba a sztárokat! Minden napra más külső dukál a sztároknak - képekkel

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.