Johnny Depp végre elveszi Vanessát! - Lányuk betegsége közelebb hozta egymáshoz a szülőket

Nyolc évi együttélés és egy két tündéri gyermek után végre összeházasodik Johnny Depp és Vanessa Paradis!
2007.05.11 06:58, Forrás: ma.hu

Nyáron lesz a nagy nap! - Nyolc év és két gyermek után végre egybekel Johnny Depp és párja, Vanessa Paradis. A sztárpár háza tájáról az elmúlt évek során sosem hallottunk veszekedésről, botrányokról - Mindig békében, boldogságban éltek. Aztán két hónappal ezelőtt majdnem tragédia érte őket: nem sokon múlt, hogy elveszítsék kislányukat, Lily-Rose-t! A nyolcéves gyermeket egy e.coli nevű baktérium fertőzte meg, napokig élet-halál közt lebegett, keringése összeomlott és mesterséges lélegeztetésre szorult! Szülei betegre aggódták magukat, éjjel-nappal mellette virrasztottak. Zokogtak, amikor kiderült: Lily-Rose mégis túléli a kórt! Johhny Depp akkor nyilatkozta: A kislány hihetetlen ereje segített nekik is, hogy átvészeljék ezt az egészet!

A színész csak akkor tért vissza új filmje, a Sweeney Todd forgatására, amikor a kicsit már teljesen jól volt. Nyárra pedig már megvan a program: nyolc év után oltár elé vezeti párját, Vanessát - a megpróbáltatások csak még közelebb hozták egymáshoz a párt. Az esküvő körül nem lesz nagy felhajtás: egy kis falu kápolnájában fogadnak örök hűséget, a francia Riviérán.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Jobban van Lily-Rose, Johnny Depp kislánya Johnny Depp kislánya haldoklik Johnny Depp mégis nősül - igazi cigánylagzi lesz Johnny Depp - Apa és kalóz Johnny Depp megbénulhat

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.