Willis nem szexel a vásznon - Clooney halássza el a jeleneteit?

A minap megkérdezték Bruce Willist: miért nem vállal több szexjelenetet, mire a színész nemes egyszerűséggel azt válaszolta: "mert azokat mindig George Clooneynak ajánlják fel először".
2007.06.08 10:55

Bruce Willis vicces kedvében volt az interjú alkalmával. A riporter megkérdzte tőle, miért nem vállal több szexjelenetet, mire Willis azt felelte: "Nem lehet! Minden ilyen munkát George Clooney kap!" Kiderült az is, mit vinne magával a színész egy lakatlan szigetre, ha filmek közül kellene választania. A volt feleségével, Demi Moore-ral forgatott Öldöklő vágyak-at. Számára ugyanis ez a legkedvesebb, leginkább emlékezetes film.

"Ez a legintimebb filmem - nyilatkozta Bruce. - Demi volt a producere, sokszor improvizáltunk, de könnyebséget jelentett, hogy mivel ekkor már házasok voltunk, szabadon szárnyalhatott a fantáziánk, úgy alakíthattuk a jelenetet, ahogy nekünk jó volt - ha nem Demi lett volna a partnerem, meg kellett volna kérdeznem: a melledre tehetem a kezem...?" - mosolygott Willis, és titokzatoskodva hozzátette: "Jó idők voltak, nagyon élveztük a forgatást!" (uno.hu információi alapján ma.hu)

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Bruce Willis René-t is átvágja? Orális szex születésnapra? - Bruce Willis tud élni! Bruce Willis diplomáciai botrányt okozott

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.